Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
02 noiembrie 2018

Din luna noiembrie locuitorii regiunii Cernăuți vor plăti cu 23,5% mai mult pentru gazele naturale

Din luna noiembrie locuitorii regiunii Cernăuți vor plăti cu 23,5% mai mult pentru gazele naturale

Luna noiembrie a adus cu ea o creștere de 23,5% a prețurilor gazelor naturale pentru populația Ucrainei, inclusiv pentru cernăuțeni. Începând de ieri,  1 noiembrie, prețul final al gazelor naturale pentru populație este de 8548,92 UAH la 1000 de metri cubi, pentru întreprinderile centrale termice comunale - 8361,85 UAH – informează BucPress.

Prețul gazelor pentru toate categoriile de consumatori, în conformitate cu dispozițiile Regulamentelor privind atribuirea de taxe speciale este 7482.61 grivne pe 1000 de m3 de gaz, inclusiv TVA. Prețul indicat nu include costul livrării gazului, distribuirea acestuia și TVA-ul pentru aceste tranzacții.

Reamintim că la 19 octombrie, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a ridicat prețul gazelor naturale pentru populație de la 1 noiembrie cu 23,5% la 8550 UAH pe mia de metri cubi.

La 27 octombrie, o decizie privind creșterea prețurilor la gaz a fost publicată pe portalul guvernului. Până  la majorarea prețurilor, cetățenii ucraineni plateau pentru gazele naturale  4942 UAH  pe mia de metri cubi, și inclusiv taxa pe valoarea adăugată și taxe, care includ transportul, în total 6958 grivne pe mia de metri cubi.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 249

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate