Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
15 februarie 2019

Guvernul Ucrainei va repara în mod urgent autostrăzile Kiev-Odessa și Kiev-Chop

Guvernul Ucrainei va repara în mod urgent autostrăzile Kiev-Odessa și Kiev-Chop

Pentru reparația autostrăzilor Kiev-Odessa și Kiev-Chop au fost alocate 550 milioane gruivne. Despre aceasta a scris ministrul infrastructurii Volodymyr Omelyan pe pagina sa de  Facebook.

„Ele au fost construite și reparate cu mult timp în urmă, ele  nu au fost incluse în lista celor de peste 7000 km, reconstruite de  guvernele Iatsenyuk și Groisman, dar ele  sunt  unele  dintre cele mai importante autostrăzi  internaționale   ale   Ucrainei  și ele  astfel  trebuie să fie într-o stare  corespunzătoare”, scrie Omelyan

Ministrul accentuează că în această săptămână Ukravtodor va finaliza verificarea  situației  pe autostradă  și imediat va începe reparațiile de urgență, iar când   vremea va permite atunci  vor  începe reparațiile curente.

„De asemenea, Guvernul a aprobat distribuția de fonduri pentru drumuri  ce urmează să fie reparate pe baza mijloacelor din  Fondul Rutier, care în acest an constituie  50,1 miliarde de grivne - o sumă record pentru țara noastră“, a scris Omelyan.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 211

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate