Economie
07 iunie 2018

Hoţi de combustibil la frontiera ucraineano- rusă. Grănicerii au descoperit o ţeavă camufaltă într-un lan de grâu

Hoţi de combustibil la frontiera ucraineano- rusă. Grănicerii au descoperit o ţeavă camufaltă într-un lan de grâu

Potrivit unui comunicat al Serviciului de Grăniceri ucrainean, în regiunea Harkiv a fost descoperită și demontată o conductă subterană.

La frontiera ucraineano-rusă, într-un lan de grâu de pe teritoriul raionului Vovceansk, regiunea Harkiv, grănicerii ucraineni au descoperit o ţeavă de produse petroliere - furtun PVC, diametru 50 mm, îngropat la 30 cm adâncime pe teritoriul Ucrainei.

„Brigada de grăncieri Vovceansk  împreună cu angajaţii Serviciului de Securitate al Ucrainei au descoperit la 50 metri de graniţa ucraineano-rusă  o ţeavă subterană cu diametru de 50 mm, ascunsă într-un lan de grâu”, se specifică în comunicatul Serviciului Frontierei de Stat al Ucrainei.

Prin mica conductă la frontiera dintre Ucraina şi Rusia erau sustrase ilegal produse petroliere. Conducta de pe teritoriul Ucrainei a fost dezmembrată.

BucPress

Sursa foto: dpsu.gov.ua 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 420

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți