Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
06 aprilie 2018

În perioada ianuarie-martie în regiunea Cernăuți au fost plătite impozite în valoare de peste 1 miliard grivne

În perioada ianuarie-martie în regiunea Cernăuți au fost plătite impozite în valoare de peste 1 miliard grivne

Conform rezultatelor activității departamentului fiscal din regiunea Cernăuți, în perioada ianuarie-martie 2018, au fost plătite impozite de către contribuabili în valoare de 1 miliard  19,2 milioane de UAH.

Potrivit directorului-adjunct al Direcției Generale Serviciului Fiscal de Stat Cernăuți, Vitaliy Shpak, toate valorile prezise arată o creștere a volumului real al plăților mobilizate cu 22,8%, respectiv 189,3 milioane UAH față de aceeași perioadă a anului 2017.

În total, bugetul de stat a primit 423.5 milioane UAH, care este de 28.7%, sau aproximativ 94.5 milioane UAH și depășește veniturile de anul trecut. Potrivit analizei, printre componentele cheie se numără taxa pe valoarea adăugată, care a fost plătită în valoare de 167,9 mln. UAH, impozitul pe venitul personal - 129.6 mln UAH, impozitul pe profit - aproape 61.7 mln. UAH și taxa militară - mai mult de 40.7 milioane UAH.

Printre liderii neschimbați în completarea bugetelor locale, potrivit oficialului  rămâne impozitul pe veniturile personale. În primul trimestru al acestui an au fost plătite aproximativ 372,3 milioane UAH,  cu 29.2% mai mult decât anul trecut.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 247

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate