Știri Economie
Redactor: Svetlana Pantea
05 februarie 2019

În regiunea Cernăuţi a fost depistat încă un act de contrabandă

În regiunea Cernăuţi a fost depistat încă un act de contrabandă

Colaboratorii poliției fiscale  din regiunea Cernăuți împreună cu angajații Serviciului de Securitate al Ucrainei în regiunea Cernăuți au confiscat mai mult de 23 mii pachete de produse de tutun falsificate pregătite pentru a fi transportate ilegal în România, informează serviciul de presă al Poliţiei Fiscale.

În cadrul operațiunilor  “Accize-2019 și  “Rubej” , în oraşul Cernăuți  a fost oprit un automobil  de marca “Mercedes-Benz Vito” . În urma controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii au descoperit 23 750 pachete de ţigări „Focus”, „Astra”, „Favorit” şi „Prima” fără  timbru fiscal, valoarea totală a bunurilor fiind estimată în jur de 1 milion de grivne.  

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă, urmând a fi luate toate măsurile legale ce se impun.

Agenţia Bucpress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 331

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate