Știri Economie
Redactor: Mariana Struț
05 noiembrie 2018

În regiunea Cernăuți s-a încheiat procesul de neutralizare a porcilor infectați de pesta africană

În regiunea Cernăuți s-a încheiat procesul de neutralizare a  porcilor infectați de pesta africană

În una din gospodăriile satului Vasîliv, raionul Zastavna ceva timp în urmă a fost depistată pesta porcină africană. În această localitate a fost anunțată carantina pe o perioadă de 40 de zile. De asemenea a fost introdusă carantina și în câteva sate din împrejurmi – informează BucPress.

La începutul lunii noiembrie în regiunea Cernăuți s-au încheiat lucrările de neutralizare a porcilor infectați de pesta africană

După cum a anunțat serviciul de presă a Administrației regionale de stat Cernăuți în regiune au fost arse 2 328 de animale infectate. Au fost dezinfectate locurile și tehnhica folosită.

Acum sunt în desfășurare măsurile preventive pentru ca pe viitor să fie diminuată răspândirea pestei porcine în regiunea Cernăuți.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 219

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate