Economie
Redactor: Elvira Chilaru
07 octombrie 2019

În Transcarpatia au depistat mai multe întreprinderi care produc pe scară industrială marfă contrafăcută

În Transcarpatia au depistat  mai multe întreprinderi care produc pe scară industrială marfă contrafăcută

Colaboratorii Departamentului  de Poliție Cibernetică din Kiev, împreună cu anchetatorii Direcției principale de investigații ai Poliției Naționale a Ucrainei, sub îndrumarea procedurală a Parchetului General al Ucrainei, au constatat că un grup mare de persoane condus de doi organizatori, rezidenți din Ujgorod, sunt implicați în activități ilegale.

Poliția cibernetică a descoperit  că infractorii au organizat o schemă pentru transportul concentratului de detergenți. Ulterior, infractorii din concentrații  industriali  fabricau o varietate de produse chimice de uz casnic și vindeau produsele  fabricate în Ucraina, Ungaria, Slovacia și România.

Întreprinderile de fabricare a detergenților  erau  amplasate în diferite locații din regiunea Transcarpatia. Lunar, compania producea 60 de tone de produse contrafăcute, care erau comercializate produse ale  unor mărci de prestigiu. În același timp, infractorii s-au poziționat drept reprezentanți  oficiali de realizare en-gros ai produselor mărcii de renume mondial.

Poliția a efectuat percheziții la locul de reședință al întreprinderilor, în depozite și ateliere pentru producerea de falsuri.

În timpul perchezițiilor, colaboratorii poliției  au găsit o mare cantitate de materii prime, produse  și echipamente (linii de producție) pentru fabricarea mărfurilor contrafăcute. În plus, au fost sechestrate calculatoarele și contabilitatea din umbră. Trecerea în registru a  bunurilor confiscate a durat două zile. În total, aproape 100 de tone de falsuri gata de vânzare au fost confiscate.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 192

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți