Știri Economie
31 iulie 2017

Începând cu anul 2014, armata Ucrainei a primit asistenţă de 600 milionane dolari din partea SUA

Începând cu anul 2014, armata Ucrainei a primit asistenţă de 600 milionane dolari din partea SUA

Începând cu anul 2014, SUA au cheltuit pentru pregătirea armatei ucrainene și asistență logistică suma de 600 de milioane dolari, notează Tsenzor.net cu trimitere la portalul guvernamental.

„De la începutul anului 2014,  partea americană a predat material și asistență tehnică și a cheltuit pentru pregătirea Forțelor Armate ale Ucrainei mai mult de 600 de milioane dolari. În cadrul grupului multinaţional unificat au trecut instrucţia șapte batalioane ale armatei ucrainene. Acum este pregătit un alt batalion. În ansamblu, începând cu 2015, la baza Centrului Internațional pentru menținerea păcii, au fost instruiți de către experți americani aproape 4000 de membri ai Forțelor armate ale Ucrainei și 104 de instructori“, – spune raportul, preluat de Pagina de Rusia. În special, fondurile americane au fost cheltuite pentru dezvoltarea corpului de subofiţeri, sisteme logistice și de sprijin medical.

Şeful Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, Viktor Mujenko, subliniază faptul că asistența consultativă din Statele Unite ale Americii a îmbunătățit foarte mult Forțele Armate al Ucrainei.

BucPress


Distribuie:
Vizualizări: 103

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate