Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
14 septembrie 2018

Îndemnizații de șomaj mai mari din anul 2019 în Ucraina

Îndemnizații de șomaj mai mari din anul 2019 în Ucraina

Începând cu 1 ianuarie 2019, suma minimă a ajutorului de șomaj va fi majorată: pentru persoanele care sunt plătite pe baza experienței de asigurare și a salariilor - de la 1440 UAH la 1630 UAH, iar pentru cei care sunt plătiți fără asigurare de pensie și salarii - de la 544 UAH la 610 UAH, potrivit Serviciului de Stat pentru Ocuparea Forței de Muncă din Ucraina.

Serviciul de ocupare a forței de muncă a subliniat că, în conformitate cu legislația ucraineană, valoarea maximă a prestațiilor de șomaj nu poate depăși de patru ori minimul de subzistență pentru persoanele apte de muncă - 7,364 UAH. În plus, plățile nu pot dura mai mult de 360 de zile în decurs de doi ani.

Trebuie remarcat faptul că ultima majorare a sumei prestațiilor de șomaj pentru persoanele fizice a avut loc la 1 ianuarie 2018 și este de 1 440 UAH. Pentru persoanele care primesc plăți fără a lua în considerare dosarul de asigurare și salariile, valoarea asistenței este de 544 UAH.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 437

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate