Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
09 martie 2018

Întreprinzătorii din regiunea Cernăuți sunt invitați în Polonia la un târg alimentar

Întreprinzătorii din regiunea Cernăuți sunt invitați în Polonia la un târg alimentar

În 21 aprilie, în orașul Konin din Polonia va avea loc a IV-a ediție a Târgului alimentar la care au fost invitați și antreprenorii din regiunea Cernăuți.

Scopul acestui eveniment este de a crea condiții confortabile pentru întâlnirile de afaceri și stabilirea unei cooperări între antreprenori. Evenimentul va avea loc la Palatul de Sport și Recreere din Konin, unde lucrătorii din industria alimentară (brutari, cofetari, produse lactate, alimente sănătoase, produse din carne, sucuri și vin) își vor putea prezenta produsele.

Termenul limită pentru confirmarea participării este 30 martie 2018. Participarea la târgurile și reuniunile B2B este gratuită. Antreprenorii străini pot  participa în calitate de:

Expozanti - organizatorul ofera: un stand expozitional cu o suprafata de 6 mp (4x1,5 m), o masa, conexiune la reteaua de electricitate, un interpret, cazare si transfer de la aeroport. Dacă aveți nevoie de un spațiu de expunere mai mare decât ceea ce vi se oferă, sunteți rugați să indicați de cât spațiu aveți nevoie. În legătură cu cele de mai sus, un element important al târgului va fi prezentarea companiei dvs. Asigurați-vă că există produse sau alte elemente care vor spori atractivitatea. Ca materiale promoționale puteți utiliza foldere, pliante, broșuri, bannere, mostre de produse de degustare.

Contractori - cei care sunt interesați de întâlniri de afaceri pentru a stabili legături economice puternice între companiile din ambele orașe. Întâlnirile vor avea loc într-un singur loc și într-o singură zi, ceea ce va spori posibilitatea stabilirii cooperării.

Municipiul Conin oferă cazare, mese și transport. Ca parte a evenimentului planificat, se așteptă cu nerăbdare revigorarea relațiilor comerciale și economice, schimbul de experiență și dobândirea de noi cunoștințe. Organizatorii târgului intenționează să colaboreze în continuare cu companii din orașele vecine pentru a obține rezultate comerciale.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 377

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate