Știri Economie
09 august 2018

Kaspruk: ”Cernăuțiul va fi gestionat de o singură persoană, influențată de deputații din anturajul oligarhului Firtaș”

Kaspruk: ”Cernăuțiul va fi gestionat de o singură persoană, influențată de deputații din anturajul oligarhului Firtaș”

Destituit din postul de primar de Cernăuți, Oleksii Kaspruk nu pierde speranța în numirea de către parlamentul ucrainean a unor alegeri anticipate pentru Consiliul local și pentru funcția de primar al Cernăuțiului. Despre acest lucru, fostul primar a declarat în cadrul unei emisuni televizate la canalul espreso tv.

Potrivit lui Oleksii Kaspruk, situația actuală din Cernăuți este o repetare a evenimentelor de acum 7 ani: „Aceiași actori - oameni din anturajul oligarhului ucrainean fugar Dmitri Firtaș, care în  2011 au organizat răsturnarea bruscă și neconstituțională a primarului Mâkola Fedoruk ( în prezent  parlamentar – n.r.)”

În acea perioadă, a spus Kaspruk, timp de trei ani au tot fost amânate desfășurarea alegerilor anticipatre pentru funcția de primar al Cernăuțiului.

"Este clar că aceste grupuri financiare și de afaceri sunt interesate ca Cernăuțiul, toate sferele şi domeniile de activitate din oraș să fie gestionate de o singură persoană care este dependentă de deputații Consiliului orășenesc”, a completat fostul primar.

Potrivit lui Kaspruk, secretarul Consiliului orășenesc Cernăuți s-a adresat parlamentarilor asupra organizării unor alegeri anticipate pentru funcția de primar de Cernăuți.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1254

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate