Știri Economie
27 decembrie 2018

Kievul anunță sancțiuni împotriva Moscovei

Kievul anunță sancțiuni împotriva Moscovei

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko a anunțat sancțiuni împotriva deputaților Dumei de Stat, membri ai partidelor „Rusia Unită” și Partidul Liberal Democrat din Rusia (LDPR), transmite agenția Unian, citată de Pagina de Rusia.

Poroșenko a declarat că Consiliul Național pentru Securitate și Apărare va impune sancțiuni împotriva unui „număr semnificativ” de deputați ai Dumei de Stat a Rusiei, „inclusiv a celor din ”Rusia Unita” și ”LDPR”.

Măsurile împotriva deputaților ruși vor fi introduse ca parte a sancțiunilor de răspuns pentru alegerile ilegale organizate in zonele controlate de separatiști in Donbas și pentru conflictul din strâmtoarea Kerci și consecințele acestuia, inclusiv arestarea marinarilor ucraineni.

El a mai spus că si întreprinderile din Rusia, care se opun Ucrainei într-un fel sau altul, fiind furnizori ai forțelor armate ale Federației Ruse, vor fi incluse în această listă.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 259

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate