Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
18 ianuarie 2019

La 22 februarie se încheie perioada de grație pentru înregistrarea înmatriculărilor auto cu înregistrare străină

La  22 februarie se încheie perioada de grație pentru înregistrarea înmatriculărilor auto cu înregistrare străină

Au mai rămas 38 de zile până la sfârșitul perioadei de grație pentru vămuirea vehiculelor cu înmatriculare  străină, reamintește Detașamentul de Frontieră Cernăuți.

Se anunță că autoritățile vamale întreprind măsuri în legătură cu înmatricularea vehiculelor importate pe teritoriul vamal al Ucrainei în regimul de „import temporar” și „tranzit”.

Astfel, la 11 ianuarie 2019, în regimul vamal de „import” au fost emise mai mult de 2700 de autoturisme cu numere străine. Deci, în urma  plăților vamale mai mult de 193 milioane UAH au fost trimise la bugetul de stat al Ucrainei.

            Vă reamintim  că Legea Ucrainei din 8 noiembrie 2018, nr 2612-VIII „Cu privire la modificările Codului Vamal al Ucrainei și alte acte legislative ale Ucrainei privind importul de vehicule pe teritoriul vamal al Ucrainei” a introdus noi condiții pentru importul de vehicule pentru ucraineni.

Atenție! Formalitățile  vamale pentru autoturismele cu o înregistrare străină va fi efectuată în termen de 180 de zile lucrătoare. Cu toate acestea, rata preferențială de 50% din accize va fi efectivă numai în primele 90 de zile de la intrarea în vigoare a Legii, adică până la 22 februarie 2019.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 388

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate