Știri Economie
Redactor: Mariana Struț
13 februarie 2019

La Cernăuți a fost lansat un sistem electronic de achitare a călătoriilor cu transportul public

La Cernăuți a fost lansat un sistem electronic de achitare a călătoriilor cu transportul public

Din data de 13 februarie curent în troleurile din orașul Cernăuți sunt introduse cartele electronice și aparate mobile pentru validare.

De acum pasagerii cernăuțeni vor putea achita călătoriile în transportul public atât cu „bani gheață”, cât și cu card bancar. Aparatele mobile pentru validare vor fi în fiecare troleu, însă în prima perioadă de timp doar în regim de testare.

Prima rută la care vor fi introduse modificările - troleul nr.2 care circulă pe strada Rusă. În loc de biletele obișnuite, pasagerii vor primi bon fiscal. De asemenea vor fi introduse și carduri pentru călătorii care pot fi procurate la conductor: generală (3 grv.), pentru studenți (2 grv.), pentru elevi (1 grv.), pensionari (gratis). Vor putea fi folosite pentru plătirea călătoriei în troleu și cardurile bancare cu cip special.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 249

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate