Știri Economie
Redactor: Marin Gherman
18 iunie 2019

La Cernăuți s-a desfășurat forumul oamenilor de afaceri Chernivtsi Business Study

La Cernăuți s-a desfășurat forumul oamenilor de afaceri Chernivtsi Business Study

La Cernăuți s-a desfășurat un Forum al oamenilor de afaceri – Chernivtsi Business Study. Manifestarea a fost organizată de Clubul oamenilor de afaceri din Vinnița, în parteneriat cu Clubul oamenilor de afaceri din Cernăuți. Evenimentul a beneficiat de sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare și a programului EU4Business.

Manifestarea a fost deschisă de Nadia Lisețka, directorul Centrului de Informare și Sprijin pentru Afaceri din Vinnița, președinte al Clubului oamenilor de afaceri din Vinnița.

La deschiderea oficială a Forumului a fost invitată și a participat doamna Irina Loredana Stănculescu, Consulul general al României la Cernăuți. Diplomatul român a avut o scurtă alocuțiune în partea oficială a evenimentului, în care a felicitat organizatorii și a relevat necesitatea dezvoltării unei comunități de afaceri care să contribuie consistent la consolidarea relaţiilor economice dintre România și Ucraina, la dezvoltarea zonelor de frontieră dintre cele două state, precum și pentru implementarea angajamentelor asumate de Ucraina în cadrul Parteneriatului Estic (PaE). Alături de Consulul general a fost prezent și Ionel Ivan, ministru consilier, potrivit unui comunicat al instituției diplomatice românești acreditate la Cernăuți.


A urmat o scurtă prezentare a oportunităților de afaceri dintre Ucraina și Austria, făcută de Serghei Osachuk, Consulul onorific al Austriei la Cernăuți.

După partea oficială a manifestării a urmat un panel de discuții intitulat “Direcții și tendințe de dezvoltare a mediului de afaceri”, la care au participat șase reprezentanți ai mediului de afaceri din regiunea Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu


 

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 352

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate