Economie
Redactor: Mariana Struț
04 septembrie 2019

La granița româno-ucraineană traficanții de țigări au fost opriți cu focuri de arme

La granița româno-ucraineană traficanții de țigări au fost opriți cu focuri de arme

În ultimile 24 de ore la granița româno-ucraineană, polițiștii de frontieră al detașamentului Cernăuți au depistat 2 încercări de traficare a țigărilor. Grație acțiunilor polițiștilor traficanții au abandonat colete de țigări cu valoarea aproximativă de jumate de milion grivne.

În data de 3 septembrie 2019 polițiștii de frontieră, detașamentul Cernăuți, în apropierea frontierei cu România au depistat ascunse colete cu țigări. continuând patrularea au dat de contrabandiști, care în cele din urmă au luat-o la fugă. Polițiștii au recurs la focuri de arme pentru a opri infractorii. Însă încercarea a fost eșuată, infractorii nu au fost reținuți.

O altă încercare de traficare a țigărilor în România în aceeași zi a fost stopată de polițiștii de frontieră a detașamentului Krasnoilsk. Și în acest caz oamenii legii au recurs la focuri de arme. Însă traficanții au fugit abandonând circa 10 mii cartușe de țigări. investigațiile continuă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 422

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate