Economie
Redactor: Elvira Chilaru
20 august 2019

Licitație publică la Ujgorod. Peste 4 mln grivne pentru un un lot de teren

Licitație publică la Ujgorod. Peste 4 mln grivne pentru un un lot de teren

Licitația organizată astăzi a permis bugetului local să obțină un venit suplimentar de 4 mln 170 mii de grivne, prețul initial al lotului de teren fiind de 638 mii de grivne.

Conform Dispoziției primarului orașului Ujgorod, din 2016 și până în prezent, una dintre direcțiile prioritare în activitatea consiliului municipal - implementarea de măsuri în ceea ce privește selecția și formarea listei terenurilor, drepturile de proprietate asupra cărora se conferă la licitații funciare.

Primul pas a fost decizia consiliului local din 30 august 2016 privind definirea obiectelor de gestionare a terenurilor pentru formarea loturilor de terenuri de proprietate comunală, drepturile asupra cărora pot fi realizate la licitații funciare. Ulterior, executivul Consiliului orășenesc Ujgorod a elaborat documentația necesară de gestionare a terenurilor, au urmat discuții publice, au fost pregătite diverse proiecte și decizii ale deputaților, propuneri ale experțilro privind preţul de pornire pentru evaluarea terenurilor etc.

Astăzi, 20 august curent 2019, pentru prima data în ultimii 9 ani Consiliul orășenesc Ujgorod a organizat o licitație funciară în cadrul căreia  fost vândut un teren cu suprafață de 2.449 mp pentru construcția și întreținerea clădirilor publice. Licitația organizată astăzi a permis bugetului local să obțină un venit suplimentar de 4 mln 170 mii de grivne, prețul initial al lotului de teren fiind de 638 mii de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 265

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți