Știri Economie
10 iulie 2018

Milioane de hrivne mărunțite, găsite într-o pădure din Ucraina (VIDEO)

Milioane de hrivne mărunțite, găsite într-o pădure din Ucraina (VIDEO)

Saci plini cu milioane de hrivne au fost depistați într-o pădure din Ucraina. Sacii erau ascunși într-o fâșie forestieră de pe șoseaua Kriovoi Rog.

Bancnotele, cu nominalul de 20, 50, 100 și 200 de hrivne, erau mărunțite și se aflau în saci pe care erau atașate etichete ale Băncii Naționale a Ucrainei, notează litsa.com.ua, citat de deschide.md.

„Banca Națională studiază cu atenție cazul bancnotelor de hrivne mărunțite găsite în apropiere de orașul Dnipro în saci cu sigiliile Băncii Naționale. Acum, Banca Națională examinează toate circumstanțele acestui caz “, a declarat autoritatea de reglementare din Ucraina într-o declarație.

Poliția investighează cum sacii cu insignele Băncii Naționale a Ucrainei au ajuns în pădure. BNU a menționat că de distrugerea bancnotelor reciclate se ocupa un agent economic, potrivit deschide.md

BucPress

 

Material video


Distribuie:
Vizualizări: 828

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate