Știri Economie
13 mai 2017

Noi evoluții pe piața energiei electrice din regiunea Cernăuți

Noi evoluții pe piața energiei electrice din regiunea Cernăuți

Compania VS Energy International Ukraine, care face parte din Grupul VS Energy,  şi-a  crescut cota sa la capitalul social al Companiei cernăuţene de furnizare de energie electrică “Cernivţioblenergo” de la 45% la 69,93%. Acest lucru este menționat în comunicatul SA “Cernivţioblenergo” în cadrul sistemului de informare a Comisiei Naționale a Valorilor Mobiliare și Bursei de Valori,  transmite BusinessTsenzor.

Vom reaminti, în luna martie a anului în curs Comitetul Antimonopol a permis Companiei VS Energy International Ukraine să cumpere 50% din acțiunile întreprinderii cernăuţene de energie electrică “Cernivţioblenergo”, care de facto s-a aflat sub controlul VS Energy.

Astfel, la sfârșitul anului trecut, VS Energy International Ukraine deținea 45% din acţiunile  companiei cernăuţene, altele 10,04% au fost înregistrate la filiala LD-Ucraina, fondată de Compania britanică  LIO Developments Limited care este asociată cu VS Energy – proprietate a oamenilro de facaeri din Federaţia Rusă: Evghenii Ghiner, Mihail Voevodin şi Aleksandr Babakov.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 265

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate