Știri Economie
16 mai 2017

Noi oferte de muncă pentru tinerii cernăuțeni la „Iarmarocul profesiilor”

Noi oferte de muncă pentru tinerii cernăuțeni  la „Iarmarocul profesiilor”

În sala de Marmură a Universității Naționale din Cernăuți se desfășoară cea de-a 5-a ediție a Iarmarocului locurilor de muncă vacante (Iarmarocul profesiilor). Evenimentul are loc cu susținerea Reprezentanții UE în Ucraina, în colaborare cu Centrul de Informare UE.

La Iarmaroc, peste 50 de companii prezentă diverse oferte de muncă pentru studenții din regiunea Cernăuți. Potrivit corespondentului BucPress, Vladimir Acatrini, în cadrul Iarmarocului au loc și două treninguri, care se referă la programul Erasmus + și StartUP – de la idee la propria afacere.  

Iarmarocul profesiilor a fost deschis în prezența conducerii Universității Naționale din Cernăuți, reprezentanților puterii locale și a liderilor organizațiilor studențești din zonă.  

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 327

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate