Știri Economie
04 august 2017

Noi sancţiuni ale SUA împotriva Rusiei: Ucraina va primi 30 milioane dolari pentru securitatea energetică.

Noi sancţiuni ale SUA împotriva Rusiei: Ucraina va primi 30 milioane dolari pentru securitatea energetică.

Legea despre sancţiunile împotriva Federaţiei Ruse din cauza agresiunii împotriva Ucrainei, care a fost semnată de preşedintele SUA, Donald Trump, prevede, între altele şi  alocarea Ucrainei unei sume de 30 milioane dolari pentru întreprinderea unor măsuri referitoare la securitatea energetică, informează TSN.

„Actul legislativ prevede crearea „Fondului pentru contracararea influenţei ruseşti” şi alocă în bugetul pentru anii fiscali 2018-2019 suma de 250 milioane dolari. Pentru realizarea iniţiativelor de susţinere a securităţii energetice a Ucrainei se prevede alocarea a 30 milioane dolari”, a menţionat Ambasada SUA în Ucraina. În afară de aceasta, în lege se menţionează că SUA susţine guvernul Ucrainei în restaurarea suveranităţii şi integrităţii teritoriale ale ei; condamnă şi se opune oricăror încercări ale guvernului rus de a destabiliza Ucraina, nu recunosc anexarea ilegală a Crimeei sau altui teritoriu  ucrainean luat prin ultilizarea forţelor militare, vor contribui la refomarea sectorului energetic în Ucraina şi vor reduce dependenţa statului ucrainean de resursele energetice ruseşti.  

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 143

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate