Știri Economie
Redactor: Marin Gherman
31 iulie 2018

Noi sancțiuni UE împotriva companiilor care au participat la construcția unui pod care leagă Crimeea de Rusia

Noi sancțiuni UE împotriva companiilor care au participat la construcția unui pod care leagă Crimeea de Rusia

Uniunea Europeană a impus sancțiuni împotriva companiilor ruse care au participat la construcția podului din Kerci, care leagă peninsula Crimeea de Rusia.

Ministerul rus de Externe consideră că noile sancțiuni ale Uniunii Europene împotriva companiilor rusești reprezintă „o politică subversivă” îndreptată împotriva locuitorilor din Crimeea.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat ca: „prin aceste sancțiuni Occidentul încurajează pe cei care s-au angajat în blocada energetică a Crimeei și îi persecuta pe cei care construiesc instalații civile de infrastructură”.

„Aceasta este o politică subversivă îndreptată împotriva locuitorilor din Crimeea”, a spus Zaharova, citată de TASS, informația fiind preluată de Pagina de Rusia.

Podul de la Kerci a fost inaugurat pe 15 mai cu participarea președintelui rus Vladimir Putin. Uniunea Europeană a declarat la vremea respectiva că, prin construcția podului, Rusia a încălcat din nou suveranitatea și integritatea teritorială a Ucrainei, scrie Pagina de Rusia.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1827

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate