Știri Economie
29 octombrie 2017

O companie din România a primit premiul „Ursul de aur” pentru reparația drumurilor în Transcarpatia

O companie din România a primit premiul „Ursul de aur” pentru reparația drumurilor  în Transcarpatia

Conducătorii regiunii Transcarpatia au participat la o ședința solemnă organizată cu prilejul Zilei automobiliștilor și drumarilor, care este sărbătorită anual în ultima duminică a lunii octombrie.

Președintele Administrației Regionale de Stat Transcarpatia Ghenadi Moskal și vice-președintele Consiliului regional Petro Grițik i-au felicitat cu sărbătoarea profesională pe angajații din domeniul transportatorilor rutieri și sectorului rutier și le-au mulțumit reprezentanților acestui domeniu pentru munca grea, care este foarte importantă pentru dezvoltarea regiunii – notează Inter Regio News.

Directorul general al Companiei “Trameco” din România, Adrian Călin-Vasile Roman, din mâinile lui Ghenadi Moskal a primit premiul onorific “Pentru merite pentru Transcarpatia” („Ursul de aur”). Această firmă românească a reparat în acest an drumurile în Rahiv și continuă să efectueze lucrări de reparație a drumurilor în localitățile  Ust-Ciorna, Rusika Mokra, Nimețka Mokra și Lopuhovo din raionul Tiaciv.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 278

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate