Știri Economie
Redactor: Mariana Struț
10 aprilie 2019

O nouă hartă interactivă a rutelor de autobuze din Ucraina

O nouă hartă interactivă a rutelor de autobuze din Ucraina

Harta acordă informații detaliate în ceea ce privește rutele de autobuze interregionale și internaționale din Ucraina. Ministerul infrastructurii din Ucraina în cooperare cu Agenția de stat în chestiunile coordonării electronice au prezentat harta „Rețeaua curselor de autobuze” care a fost realizată de Agenția datelor jurnalistice în cadrul proiectului USAID /UkAid, informează agenția ukrinform. 

Harta respectivă acordă informații detaliate în privința rutelor de autobuze interegionale și internaționale din Ucraina.

„Cu un an în urmă a fost liberalizată prestarea serviciilor de transportare a pasagerilor. Scopul primordial al nostru este siguranța și confortul pasagerilor”, a declarat Ministrul Infrastructurii Volodimir Omelian.

El a mai specificat că  ”Rețeaua curselor de autobuze” este un instrument care nu doar arată cursele de autobuze, dar și asigură posibilitatea de a afla informații suplimentare despre transportatori.

La rândul său, șeful Agenției de stat în chestiunile coordonării electronice Oleksandr Râjenko a menționat că pe an ce trece statul oferă tot mai multe informații care sunt folosite activ de cetățeni și reprezentanții businesului.

Coordonatorul proiectului USAID/UkAid, Petro Matiașek, a menționat că ”Rețeaua curselor de autobuze” va perfecționa conlucrarea structurilor de stat și a transportatorilor, devenind un instrument efectiv de informare a pasagerilor și de control public.

Agenția BucPresswww.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 522

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate