Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
05 decembrie 2018

Primele parcuri cu apă geotermală din Ucraina vor fi deschise în Transcarpatia

Primele  parcuri cu apă geotermală din Ucraina vor fi deschise  în Transcarpatia

La Ujgorod  și Mukacevo în  2019  vor începe să funcționeze două unități terapeutice și de recreere unicate în  Ucraina.

Despre aceasta a comunicat specialistul în sfera turismului, președintele  Organizației Regionale a Turismului  din  Transcarpatia,  Fedir Șandor, în emisiunea  „52 de week-enduri “ la  „UA: Radio ucrainean“.

„Cred că Transcarpatia ne va bucura mult în anul ce vine. Ucraina va fi frapată într-adevăr de acest eveniment. Vom două avea parcuri de apă geotermală. Acestea vor fi primele  în Ucraina...“, a anunțat Șándor, citat de corespondentul BucPress.

Potrivit acestuia, construcția de parcuri acvatice unice se desfășoară simultan în cele două orașe Ujgorod și Mukacevo. Etapa finală de implementare a proiectului este în curs de realizare  –  a rămas  pregătirea infrastructurii corespunzătoare.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că  în viitorul apropiat  va avea loc în orașul Truskaveț summit-ul Carpatic  SPA  cu participarea experților ucraineni și internaționali. Organizarea acestui eveniment foarte important pentru turismul  regiunii Transcarpatia  a fost anunțat în programul „52 de week-enduri “ de către  Președintele  profesioniștilor stațiunilor balneare SPA, a Wellness-stațiunilor din   Ucraina,  Tamia Rzayeva.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 203

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate