Știri Economie
03 noiembrie 2017

Proiectul drumului rapid ce va lega Polonia de România „prin Cernăuți, Siret și Suceava” va fi discutat la Lviv

Proiectul drumului rapid ce va lega Polonia de România „prin Cernăuți, Siret și Suceava” va fi discutat la Lviv

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, va susţine, luna viitoare, într-o conferinţă organizată în regiunea ucraineană Lviv, proiectul drumului rapid ce ar lega Polonia de România.

Potrivit Agerpres, Flutur a anunţat că a fost invitat de Preşedintele Consiliului Regional Lviv, Oleksandr Hanușcin, să participe la Conferinţa „Carpaţii: instrumente financiare de dezvoltare locală şi sprijin pentru cooperarea teritorială” şi la Forumul pentru parteneriatele din Carpaţi, desfăşurat cu acelaşi prilej, la Plavie, Regiunea Lviv, în perioada 8 - 9 decembrie.

„Aşa cum am făcut-o şi la ultimele evenimente la care am participat în acest an, la Conferinţa şi Forumul de la Lviv voi susţine dezvoltarea cooperării cu regiuni din Ucraina, pe teme cum ar fi deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei, promovarea de proiecte comune pentru zona Carpaţilor, front comun împreună cu parteneri din Polonia şi Ucraina pentru susţinerea proiectului realizării unui drum rapid Nord-Sud, la Est de Carpaţi, care să lege Polonia de România, prin Cernăuţi, Siret, Suceava”, a declarat Flutur. La Forumul de parteneriat în Carpaţi vor participa reprezentanţi din administraţia locală din Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia şi România – informează www.agerpres.ro.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 990

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate