Economie
Redactor: Elvira Chilaru
19 august 2019

Proprietarii de eurorable vor beneficia încă de o amânare a aplicării amenzii

Proprietarii de eurorable vor beneficia încă de o amânare a aplicării amenzii

Deputatul din partesa partidului  „Slujitorul poporului,” Vladislav Kriklii consideră că amânarea amenzilor pentru înârzierea înmatriculării mașinilor cu numere europene este solicitată de cei, care nu au documente pe mașini sau care nu doresc să-și vămuiască  mașinile.

Astfel, într-un interviu acordat publicației LIGA.net, posibilul președinte al Comitetului de transport din Rada Supremă a Ucrainei (deocamdată nu sunt numiți președinții comitetelor din Parlamentul Ucrainei - n.r.), Vladislav Kriklii a declarat că până la sfârșitul anului 2019 va fi amânată (pentru ultima dată) aplicarea amenzii pentru deținerea „eurorablelor”.

Deputatul poporului consideră că este puțin probabil să se închesuie cei care doresc să înmatriculeze mașinile, deoarece în acest moment amenzile sunt solicitate de către cei, care nu au documente pe mașini sau nu doresc deloc să-și vămuiască  mașinile.

”Când se va încheia perioadăa fără aplicarea amenzilor, vom analiza numărul mașimilor înregistrate. Dacă în prezent nu sunt doritori să-și înmatriculeze ”eurorablele”, de ce admiteți că vor apărea peste șase luni? Cred că aceasta este ultima amânare a aplicării amenzilor”, a specificat  deputatul din partea  partidului  „Slujitorul poporului”.

Vom amiti că la începutul lunii iulie, președintele Zelenski la Ujgorod a promis proprietarilor de  „eurorable” să  rezolve problema înmatriculării mașinilor. Cu toate acestea, până în prezent, această promisiune a rămas la nivel de promisiune.

La rândul său, Serviciul Fiscal de Stat al Transcarpatiei i-a avertizat pe proprietarii autoturismelor cu numere ”euro”, că începând cu 22 august vor intra în vigoare noi penalități pentru mașinile cu înmatriculare străină.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 339

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate