Știri Economie
11 mai 2018

Puteți selecta cele mai ieftine produse din supermarketuri cu ajutorul unei aplicații speciale

Puteți selecta cele mai ieftine produse din supermarketuri cu ajutorul unei aplicații speciale

În Ucraina a fost creată aplicația „Costless”, care vă ajută să comparați prețurile în supermarketuri și să vă faceți cel mai ieftin coș de cumpărături.

Aplicația este deja disponibilă pentru descărcare în magazinul Google Play, iar în viitorul apropiat, echipa promite să elibereze și versiunea pentru iOS, potrivit ain.ua. Pentru a compara prețurile, utilizatorul trebuie să selecteze o listă de achiziții, apoi costul total al coșului poate fi comparat în supermarketuri.

„Costless” analizează prețurile din rețele de supermarketuri precum: Auchan, Furshet, MegaMarket, Novus, Fozzy, iar pe viitor reprezentanții proiectului își doresc să introducă în aplicație și supermarketurile ATB, Fore și Eco Market.

Prețurile în aplicație sunt actualizate săptămânal, iar promoțiile  la fiecare două zile. În prezent, dezvoltatorii lucrează la un coș de cumpărături, pentru a permite utilizatorului să planifice, să aleagă, să stocheze și să împărtășească liste de cumpărături. În prezent aplicația „Costless”  este valabilă doar în capitala țării, iar până  la sfârșitul lunii iulie 2018, echipa promite să extindă aplicarea aplicației în toată Ucraina.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 605

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate