Știri Economie
03 noiembrie 2017

Răzvan Munteanu: Sperăm că în 2-3 luni vom avea rezultate concrete privind linia aeriană București-Cernăuți (VIDEO)

Răzvan Munteanu: Sperăm că în 2-3 luni vom avea rezultate concrete privind linia aeriană București-Cernăuți (VIDEO)

O delegație din București s-a aflat timp de două zile la Cernăuți, unde s-a întâlnit cu conducerea orașului pentru a identifica posibilitatea de a deschide o linie aeriană București – Cernăuți.

Răzvan Munteanu, consilier responsabil la Direcția Investiții, Primăria Sectorului 1 al municipiului București, a relatat pentru BucPress TV că experții români au vizitat aeroportul din Cernăuți și au constatat că din punct de vedere tehnic aeroportul corespunde posibilității de a deschide o astfel de linie aeriană.

În cadrul interviului acordat BucPress TV Răzvan Munteanu a menționat că specialiștii urmează să facă un calcul economic pentru a stabili prețul unui bilet de călătorie. „Sperăm că în 2-3 luni vom avea rezultate concrete în zona liniei aeriene București Cernăuți” – a spus Răzvan Munteanu.

Un alt subiect discutat cu reprezentanții primăriei Cernăuți este colaborarea dintre instituțiile medicale din cele două orașe.

Interviul cu Răzvan Munteanu poate fi vizionat integral în subsolul acestui text.

BucPress

Material video
Răzvan Munteanu în dialog cu jurnalistul Marin Gherman, BucPress TV

Distribuie:
Vizualizări: 473

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate