Știri Economie
04 ianuarie 2018

Regiunea Cernăuţi: un focar de PESTĂ PORCINĂ africană

Regiunea Cernăuţi: un focar de PESTĂ PORCINĂ africană

În gospodăria unui fermier din comuna Mămăliga, regiunea Cernăuţi, a fost descoperit virusul pestei porcine africane. Despre acest lucru se comunică pe site-ul Departamentului principal pentru siguranţa alimentelor în regiunea Cernăuţi.

Specialiştii specifică faptul că în urma investigațiilor de laborator, rezultatele au fost pozitive. Rezultatele preliminare au arătat prezenţa virusului pestei porcine africane la două mostre de material biologic.

În comuna Mămăliga din raionul Noua Suliţă a fost stabilită zona de protecţie şi de supraveghere în jurul focarului. Actualmente se întreprind măsuri pentru izolarea acestui focar de pestă porcină, potrivit informaţiei postate pe site-ul Departamentului principal pentru siguranţa alimentelor în regiunea Cernăuţi..

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 736

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate