Știri Economie
04 ianuarie 2018

România-Ucraina: traficantul şi-a ”capitonat” mașina cu mii de țigări de contrabandă

România-Ucraina: traficantul şi-a ”capitonat” mașina cu mii de țigări de contrabandă

Un traficant care tot făcea drumuri între România și Ucraina a căzut până la urmă în plasa polițiștilor de frontieră sătmăreni care au descoperit în mașina lui mii de țigarete de contrabandă. Atât marfa cât și autoturismul folosit la transport au fost confiscate.

Potrivit publicaţiei bucureştene „Libertatea”, un individ în  vârstă de 41 de ani, cunoscut în branșa traficanților de țigări, a și ”intrat în pâine”. Cu mașina burdușită de marfă de contrabandă, Csaba D. a încercat să intre în România, din Ucraina, cu 830 de pachete de țigări de proveniență ucraineană pentru care, firește, nu avea acte. Cum existau informații că bărbatul urma să intre în România cu marfă de contrabandă, polițiștii de frontieră de la Halmeu, Satu Mare, i-au luat mașina la ”puricat”. Poliția i-a confiscat mașina, marfa și l-a amendat pe contrabandist cu 5.000 de lei.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 452

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate