Economie
Redactor: Mariana Struț
19 februarie 2020

Tehnică modernă de intervenție montană pentru salvatorii din regiunea Cernăuți

Tehnică modernă de intervenție montană pentru salvatorii din regiunea Cernăuți

Tehnica modernă de intervenție montană a fost transmisă în șase regiuni ale Ucrainei. Serviciul de salvatori din regiunea Cernăuți a beneficiat de dotarea tehnică respectivă, notează BucPress.

10 autospeciale de intervenție montană marcă ”Bogun” produse în Ucraina și echipament montan au fost livrate către șase regiuni ale Ucrainei. Tehnica nouă a fost trimisă către regiunile: Transcarpatia, Lviv, Ivano-Frankovsc, Odesa, Cernigov și Cernăuți.

Autospeciale vor permite salvatorilor să intervină în locuri mlăștinoase și de munte, ceea ce va scurta timpul intervențiilor. Valoarea totală a unităților de tehnică se estimează la 29 milioane grivne, despre aceasta a anunțat serviciul de presă al Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 177

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți