Economie
Redactor: Elvira Chilaru
16 august 2019

Transcarpanii plăteasc 30 de mii grivne pentru un număr elite la autoturismul personal

Transcarpanii plăteasc 30 de mii grivne  pentru un număr elite la  autoturismul personal

Transcarpatienii  au început să cumpere tot  mai des  numere elite  pentru autorurisme, care costă de la 4 la 30 de mii de grivne, pentru ca numărul de înmatriculare a mașinii lor să nu poată fi confundat.

De la începutul lunii august în Centrul de prestare a serviciilor  al  Ministerului Afacerilor Interne a apărut posibilitatea  de a allege o combinație de cifre  dintr-o  bază electronică.

Plăcuțele de înmatriculare sunt grupate pe 8 categorii, cele mai scumpe combinații din 4 numere identice au  valoarea de 30 de mii de grivne. Apoi cele  consecutive, de la 0001la 0009. În caz dacă plăcile de înmatriculare au doar 3 cifre identice succesive sau cele consecutive ca 1234, costă 10 000 grivne.

Cu  2 mii de grivne mai ieftine sunt  numerele , care încept cu doi de zero. În schimb,  cele bugetare de 4 mii grivne  sunt acelea, care  au trei cifre identice, dar nu sunt  consecutive.

Sau o combinație a unei perechi de caractere identice, în orice ordine. Întreaga listă de numere este disponibilă pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne al Ucrainei. Doar proprietarii de mașini pot utiliza serviciul.

Reamintim: costul unei plăci de înmatriculare obișnuite, care primesc proprietarii de autovehicule  fără ifose  costă 178 grivne, însă în pofida costurilor enorme,  serviciului câștigă popularitate.

Transcarpatienilor  nu le este jenă  să cumpere plăci de înmatriculare de  30 de mii de grivne.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 232

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate