Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
09 iulie 2019

Transcarpatia: A fost confiscat un lot de nutriție sportivă în valoare de 6.5 milioane de grivne

Transcarpatia: A fost confiscat un lot de nutriție sportivă în valoare de 6.5 milioane de grivne

Colaboratorii Departamentului Impozite şi Taxe,  Transcarpatia  au confiscat  nutriție sportivă în valoare de 6,5 milioane. Peste 40 de mii de pachete de  pastile și prafuri, ce erau planificate pentru realizare prin  intermediul unui site special  în Ucraina.

După cum ne-au informat  în DFS Transcarpatia, colaboratorii poliției  fiscale  au depistat  un grup de persoane, care  aduceau în   Ucraina nutriție sportivă importată (sub formă de tablete și prafuri) prin  loturi separate, fără a plăti taxe vamale.

În timpul perchezițiilor  în depozitul din Ujgorod colaboratorii Deparatemntului au sechestrat și  retras din circulație ilegală un lot de  nutriție sportive de origine necunoscută sub formă de tablete și prafuri, de asemenea  computere. Astfel, poliția a confiscat 40 de mii 398 de unități de nutriție sportive estimate la  6,5 milioane de grivne,  care este transmisă  la  păstrare  în siguranță. Investigația cazului este deja în curs de desfășurare.

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 214

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate