Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
15 aprilie 2019

Transcarpatia: A fost sistată activitatea a 10 săli cu jocuri de noroc ilegale

Transcarpatia: A fost sistată activitatea a 10 săli cu jocuri de noroc ilegale

Cu gestionarea  procedurală a procuraturii  din regiunea  Transcarpatia, colaboratorii  Departamentului de protecție a  economiei  în regiunea Transcarpatia,  împreună cu detectivii  din biroul de investigații a unor infracțiuni  deosebit de grave  SU HUNP(din cadrul Poliției Naționale)  în regiunea Transcarpatia în 14 aprilie 2019  au efectuat  percheziții sancționate, drept rezultat  a fost sistată activitatea  ilegală a   10 săli cu  jocuri de noroc care funcționau în pofida legii  ucrainene "Cu privire la interzicerea afacerilor cu  jocuri de noroc în Ucraina".

Perchezițiile au fost efectuate  pe teritoriul orașelor Ujgorod, Chop, raionul Ujgorod, or. Vinogradov, Tiachiv și  raionul Vinogradiv.

Colaboratorii organelor de drept  au depistat  și confiscat 125 de piese de echipament de calculator, 4 mese (rulete), pentru organizarea  jocurilor contra  numerar și bani  în valoare de 128 mii grivne, telefoane mobile, televizoare, routere Wi-Fi, modem-uri,  web -camere, hard disk, unități flash, case de plată, "înregistrări la negru" și alte documente. Conform datelor preliminare, cantitatea de echipament confiscat este estimat la peste  600 mii UAH.

În plus, a fost sechestrat  un autoturism «Volkswagen Passat» și un vehicul «Toyota Cruiser», în care a  fost identificată  și sechectrată  o grenadă  RGD-5 cu focos  și documente scrise de mână, care au fost deteriorate de persoana suspectată.

Aceste acțiuni anchetatorii le-au executat  în cadrul unei proceduri penale în conformitate cu partea 1 din Codul penal al Ucrainei art.203-2, furnizarea ilegală de servicii în afaceri cu  jocuri de noroc.

Sunt în plină desfășurare acțiunile  de investigare necesare pentru stabilirea martorilor, și a persoanelor implicate în organizarea jocurilor  de noroc.E în curs de soluționare problema privind arestarea și  trimiterea echipamentul sechestrat  la expertiză,  informează Serviciul de presă al regiunii Procuraturii din regiunea Transcarpatia

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Ultimile știri Economie
Distribuie:
Vizualizări: 216

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate