Economie
Redactor: Elvira Chilaru
20 august 2019

Transcarpatia: De la 71 de milionari au fost încasate taxe și impozite de peste 17 milioane de grivne

Transcarpatia: De la 71 de milionari au fost încasate taxe și impozite de peste 17 milioane de grivne

Conform statisticilor Departamentului  Principal al  Serviciului Fiscal de Stat din regiunea Transcarpatia, campania de declarare a veniturilor din acest an a avut succes.

Regiunea Transcarpatia a înregistrat o creștere a indicilor de la ultima campanie de declarații privind veniturile. În total, 6.286 de rezidenți transcarpatieni și-au declarat veniturile în valoare de 949,5 milioane de grivne.

Astfel, conform declarațiilor, vor fi achitate  20,6 milioane de grivne  impozite  pe venituri  personale  și 3,2 milioane grivne taxe militare. De la 1 august, 74,8 la sută din obligațiile fiscale autodeterminate prin  declarațiile de proprietate și venit au fost plătite 15,4 milioane grivne impozit pe venituri  persoane juridice și 2,4 milioane grivne - taxă militară, relatează Serviciul Fiscal de Stat din Transcarpatia.

De remarcat este faptul că declarațiile de ”avere de milioane” au fost depuse de 71 de transcarpatieni  în valoare  de 354,4 milioane de grivne. Majoritatea locuitorilor din regiune au declarat venituri provenite din moștenire; din vânzarea bunurilor mobile și imobile; din vânzarea produselor agricole și din veniturile personale.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 253

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți