Știri Economie
Redactor: Georgeta Marina
14 iulie 2018

Transcarpatia: O stație de producere a asfaltului a fost construită în raionul Teaciv

Transcarpatia: O stație de producere a asfaltului a fost construită în raionul Teaciv

În zona Industrială din orășelul Teresva  (raionul Teaciv) în data de 12 iulie au fost deschisă o uzină nouă de producere a asfaltului, construită  de un grup de companii  «SELINA grup» ( România) care reprezintă cel  mai important grup de concurenți de pe  piața de construcții – scrie BucPress.

Au participat la deschidere  șeful Administrației raionale Vasile Demianciuc, șeful adjunct Victor Pogar, șeful interimar al departamentului de relații externe și economice, turism și recreații Diana Moiș, șeful departamentului agroindustrial Iurii Dan, reprezentanții companiei «Selina»  și reprezentanții filialei companiei Trameco.

Această întreprindere modernă, cu o  capacitate de  200 tone de asfalt pe oră va produce asfalt pentru construirea  și reabilitarea  drumurilor din raionul Teaciv  și din regiunea Transcarpatia. Se presupune că aici  avea aloc  în primul rând reutilizarea asfaltului recuperat, un element cheie în lupta pentru utilizarea eficientă a resurselor. 

Stația este mobilă, ea poate fi demontată și montată  după necesitate pentru reabilitarea  șoselelor din regiunea Transcarpatia - a menționat reprezentantul companiei.

Funcționare acestei stații  va da posibilitate de a crea noi  locuri de muncă , în cel mai scurt timp se va organiza  stagierea  și schimbul  de experiență a muncitorilor din Ucraina, Transcarpatia. În prezent stația  are cea mai bună dotare cu  utilaje grele de concepție europeană.

Important este că  producerea asfaltului nu este  toxică și nu reprezintă un pericol pentru mediul înconjurător.

De menționat, stația de producere a asfaltului de la Teresva este a patra la număr de pe teritoriu raionului Teaciv. Astfel,  există toate premizele pentru o concurență sănătoasă  și pentru   îmbunătățirea  infrastructurii  căilor de comunicații din raion și regiune.

Georgeta MARINA pentru Agenția BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 1321

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate