Știri Economie
Redactor: Marin Gherman
02 mai 2018

Transcarpatia va beneficia de cinci granturi transfrontaliere UE

Transcarpatia va beneficia de cinci granturi transfrontaliere UE

Regiunea Transcarpatia a câștigat cinci proiecte de grant UE, inclusiv pentru finalizarea fabricii de reciclare a deșeurilor din Beregovo, repararea drumurilor și consolidarea malurilor râurilor.

Potrivit Inter Regio News, săptămâna trecută, în orașul Kosice (Slovacia), Comisia Internațională a numit câștigătorii Programului de Cooperare Transfrontalieră „Instrumentul European de Vecinătate  și Parteneriat  Ungaria-Slovacia-România-Ucraina 2014-2020”.

Aceste proiecte au fost elaborate de Direcția pentru Relații Economice Externe, Investiții și Cooperare Transfrontalieră a Administrației Regionale de Stat Transcarpatia.

Printre aceste proiecte se numără: reconstrucția drumului Ujgorod – Sambor – 2 mln. euro,  consolidarea malului râului Tisa – 2 milioane euro, finalizarea fabricii de prelucrare a deșeurilor în s.Yanoși (raionul Beregovo) în valoare de 900 de mii de euro, dotarea tehnică a redacției maghiare de la Compania regională de Televiziune „Tisa-1“ – 750 de mii de euro și construirea de sere pentru gospodăria forestieră din Ujgorod – 2 milioane de euro.

Potrivit sursei citate, toate proiectele trebuie să fie finalizate până în anul 2020, a informat serviciul de presă al Administrației Regionale de Stat Transcarpatia.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 424

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate