Știri Economie
Redactor: Svetlana Pantea
04 iulie 2018

Ucraina şi Serbia negociază în vederea semnării unui Acord de liber schimb

Ucraina şi Serbia  negociază  în vederea semnării unui Acord de liber schimb

Ucraina şi Serbia continuă negocierile privind semnarea Acordului bilateral de liber schimb, a menţionat preşedintele Serbiei, Aleksandar Vučić.

„Cred că în curând vom semna Acordul de liber schimb între Ucraina şi Serbia”, a spus el jurnaliştilor după discuţiile cu omologul său ucrainean, Petro Poroşenko. Totodată el a subliniat că „înţelegerile nu sunt chiar uşoare”, dar partea ucraineană este pregătită să lucreze în această direcţie. Aleksandar Vučić a menţionat, de asemenea, o creşte a mediului de afaceri între cele două ţări.

La rândul său, președintele Ucrainei a confirmat cuvintele omologului său sârb. „În ceea ce privește comerțul reciproc dintre țările noastre, putem spune că acesta este în creștere. În primul trimestru al acestui în curs schimbul de mărfuri a crescut cu 34%”, a declarat președintele Ucrainei. Poroshenko a menționat, de asemenea, că dezvoltarea cooperării comerciale dintre țări va facilita „finalizarea negocierilor privind stabilirea unei zone de comerț liber și accelerarea aderării Serbiei la Organizația Mondială a Comerțului”.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 452

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate