Știri Economie
Redactor: Mirela Amarie
18 iulie 2018

Ucraina, UE și Rusia au convenit asupra parcurgerii unui traseu pentru discuțiile referitoare la gaz

Ucraina, UE și Rusia au convenit asupra parcurgerii unui traseu pentru discuțiile referitoare la gaz

La Berlin, la invitația ministrului german al economiei, Peter Altmeier, a avut loc o întâlnire la care au participat vicepreședintele Comisiei Europene, Maros Sheffovici, ministrul de externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, și ministrul rus al energiei, Alexander Novak.

Ei, în special, au discutat despre „viitorul format al tranzitului gazului rusesc prin Ucraina după expirarea contractelor actuale de furnizare a gazelor”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Economiei din Germania.

În cadrul primei întâlniri din cadrul Ministerului Economiei din Germania, părțile au discutat despre pozițiile lor de plecare. „Pe această bază va fi elaborat  un traseu de parcurs pentru viitoarele întâlniri", se menționează în comunicat.

„Discuțiile de astăzi au o importanță deosebită în cadrul regimului de tăcere și al procesului de pace din Ucraina. Aceste discuții ar putea însemna un nou impuls pentru procesul de pace per ansamblu ”, a declarat Altmayer, ministru al economiei germane.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 579

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate