Știri Economie
17 mai 2017

Ucraina va deveni grânarul Israelului

Ucraina va deveni grânarul Israelului

“Kievul oferă părţii israeliene o colaborare de lungă durată în sfera agricolă. Ucraina este disponibilă să dezvolte o colaborare multilaterală cu Statul Israel în sectorul agricol prin atragerea de tehnologii israeliene în dezvoltarea propriei producții agricole”, a spus Premierul Volodomyr Groisman în timpul unei întâlniri cu co-președintele Comisiei interguvernamentale ucrainene-israeliene privind comerțul și cooperarea economică, Zeev Elkin.

Potrivit lui Groisman, domeniul producției agricole este de mare interes pentru ambele țări şi un impuls semnificativ pentru aprofundarea unei colaborări poate oferi un Acord privind zona de comerț liber, care este subiectul unor negocieri între cele două țări. În acest context, Premierul ucrainean a cerut Israelului să ia în considerare posibilitatea liberalizării accesului produselor agricole ucrainene pe piața israeliană, precum și recuperarea livrărilor la exportul de ouă pe piața israeliană.

“Kievul are disponibilitatea de a contribui multilateral în asigurarea securității alimentare a Israelului pe un termen lung și de a crea condiții pentru atragerea investițiilor israeliene în agricultura din Ucraina”, - a menționat Premierul Groisman.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 261

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate