Economie
Redactor: Elvira Chilaru
19 martie 2020

Urmând exemplul orașului Cernăuți, circulația transportului public din Ujgorod va fi suspendată

Urmând exemplul orașului Cernăuți, circulația transportului  public din  Ujgorod  va fi suspendată

Circulația transportului  public din  Ujgorod  va fi suspendată începând cu 20 martie 2020. O astfel de decizie a fost luată în cadrul unei ședințe extraordinare a Comisiei privind securitatea tehnogenă de mediu  și a situațiilor  de urgență, care a fost prezidată de primarul Bogdan Andriyiv.

Înainte de ședință  primarul  s-a întâlnit cu transportatorii, care deservesc rutele orașului. Conform monitorizării transportului din ultimele zile, din ce în ce mai puțini oameni folosesc transportul urban, ceea ce este de înțeles având în vedere măsurile de carantină implementate în Ujgorod.

Prin urmare, ieri pe rute au fost  mai puține autobuze. Cu toate acestea, dimineața și seara, este extrem de dificil să se prevadă transportul de pasageri până la 10 persoane într-un singur vehicul, așa cum prevede rezoluția Cabinetului. Conflictele apar. Amenzile pentru încălcarea Ordonanței sunt prevăzute atât pentru șofer, cât și pentru transportator: de la 17.000 grivne  la 70.000 grivne.

Se subliniază în mod repetat  că autoizolarea este cea mai eficientă metodă de prevenire a infecției cu coronavirus, dar dacă o persoană trebuie să plece de acasă, se recomandă evitarea contactului strâns, distanța dintre oameni ar trebui să fie de 1,5-2 metri. Este dificil să respectați aceste cerințe în transportul public și pentru a preveni posibila răspândire a COVID-19 în orașul Ujgorod  funcționarea transportului public va fi suspendată.

Comisia a decis să recomande întreprinderilor, instituțiilor și organizațiilor, indiferent de forma de proprietate, să asigure transportul  în regim special.

De asemenea, în Ujgorod  începând cu 19 martie, locuitorii vor fi avertizați de poliția de patrulare prin portavoce  despre carantină, amenințarea răspândirii coronavirusului și  solicitarea de a nu părăsi locuința fără un motiv special.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 258

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți