Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
15 februarie 2019

Vămile din Transcarpatia sunt pregătite să treacă la regimul de lucru non-stop din cauza afluxului „eurorablelor”

Vămile din Transcarpatia  sunt pregătite să treacă la regimul de lucru non-stop din cauza afluxului „eurorablelor”

Până la sfârșitul perioadei de grație pentru înmatricularea autoturismelor  cu înregistrare europeană  a rămas o săptămână, la timp procedeul de legalizare au reușit să-l treacă circa o treime dintre ele, informează corespondentul BucPress în Transcarpatia.

De la începutul intrării în vigoare a legii privind autoturismele cu înregistrare  străină în birourile vamale din Transcarpatia  au  fost înmatriculate  peste 11 mii de autoturisme. De la începutul lunii februarie, a început o adevărată vâlvă.

Vameșii afirmă că în zilele de vârf, ultimele zile ale perioadei de grație sunt pregătiți, dacă va fi necesar  să lucreze  non-stop, fără zile de odihnă, 24 din 24 de ore pe zi. În prezent numărul maxim de autovehicule  înmatriculate pe zi este de 483 de mașini,  ieri vama a raportat că a înregistrat  un număr record de mașini: 500.

Astfel, în regiunile învecinate s-a adus specialiști din Donețk, Lugansk și Harkov. În plus, mai mult de o săptămână în urmă, „eurorablele" sunt înmatriculate încă  la trei posturi vamale: Malyy Berezny, Chop-Vama  feroviară  și Luzhanka.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 182

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate