Știri Economie
Redactor: Elvira Chilaru
06 decembrie 2018

Vinul, licoarea zeilor, va fi prezentat în cadrul festivalului „Cervene Vino-2019” de 40 producători de elită

Vinul, licoarea zeilor, va fi prezentat în cadrul festivalului „Cervene Vino-2019” de 40 producători de elită

În interiorul sălii cavalerești a  castelului „Palanok“ din Ujgorod a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia organizatorii au dat publicității  informațiile despre cel mai amplu Festival al vinului  din Ucraina „Cervene Vino-2019”. Evenimentul va avea loc  în orașul Mucacevo în parcul „Victoria“in în perioada 8-14  ianuarie 2019.

Și-au anunțat participarea la Festival  40  cei mai buni  vinificatori din Transcarpatia. Potrivit lui Fedir Șandor, grație soarelui generos din acest an, calitatea strugurilor a fost destul de mare. De aceea, la cel mai mare Festival al vinului din Ucraina va fi prezentat un vin de calitate.

Înregistrarea la festival începe de astăzi la Centrul pentru prestarea serviciilor  administrative. În zilele de  18 și 19 decembrie, în cadrul licitației publice va avea loc selectarea a 40 de producători de  vin și 16 restaurante  pentru participarea  la festival.

De asemenea, în cadrul Festivalului va fi organizată conferința privind turismul vitivinicol, care va prezenta o hartă actualizată a drumului vinului din  Transcarpatia. Oaspeții Festivalului vor avea posibilitatea să  asculte colinde prezentate de grupuri de colindători din întreaga regiune.

Elvira CHILARU pentru Agenția BucPress - www.bucpress.eu 

 

Distribuie:
Vizualizări: 268

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate