Economie
18 iulie 2019

Zelenski propune un nou format de discuții cu oligarhii ucraineni

Zelenski propune un nou format de discuții cu oligarhii ucraineni

Potrivit președintelui ucrainean, oligarhii vor trebui să renunțe la unele lucruri și vor suporta enorme cheltuieli financiare.

"Toți oligarhii din Ucraina se vor confrunta cu o "povară financiară semnificativă", a declarat șeful statului Volodimir Zelenski, într-un interviu publicat pe canalul Youtube Ze! Președinte. În special, el a povestit discuția avută cu cel mai bogat ucrainean, Rinat Ahmetov.

"În cadrul întâlnirii cu miliardarul Ahmetov, am stabilit condițiile de renunțare la formula Rotterdam + - și a fost anulată... El a achiziționat 200 de ambulanțe pentru spitale și policlinici pentru copii. Îi vom prezenta și un plan de investiții în domeniul de sănătate și a renovării infrastructurii Donbasului (deocamdată, nu știe despre aceasta)", a spus Zelenski.

Potrivit președintelui ucrainean, acest "nou format de discuții/lucru cu cei mai bogați cetățeni ai Ucarinei este ceva normal". În convingerea lui Zelenski, toți miliardarii și oligarhii care nu au comis crime (sau nu au fost implicați în scheme infracționale) ar trebui sa investească sume substanțiale de bani, care au fost câștigați prin folosirea diferitelor modalități.

"Vor fi stabilite regului noi, oligarhii vor plăti taxe și impozite mai mari. Eu știu că nu le vom permite să abuzeze de poziţia lor monopolistă... Ar trebui să renunțe la ceva. Toți știu deja despre acest lucru", a subliniat șeful statului ucrainean.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 352

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate