Opinie
28 noiembrie 2018

Cernăuți: ”Casa cu lei” creează haos

Cernăuți: ”Casa cu lei” creează haos

Clădirea Administrației regionale de stat (”Casa cu Lei”) creează haos. Într-n interviu acordat publicației cernăuțene BukNews, parlamentarul Ivan Rybak (fracțiunea Blocul lui Petro Poroșenko – n.r.) a explicat motivele demiterii din funcție a șefului executivului regional din Cernăuți.

Potrivti deputatului, fostul șef al Adminsitrației regionale de stat, Oleksandr Fișciuk a făcut ceea ce trebuia să facă de multă vreme – ”să depună cererea de demisie”.

"Conform unui sondaj de opinie realizat recent, respondenții au criticat activitatea fostului șef al regiunii noastre. Demisia benevolă a lui Fișciuk a fost o decizie corectă și potrivită momentului”, a spus parlamentarul Rybak.

”Dacă e să vorbim concret despre regiunea Cernăuți și situația din incinta clădirii Adminsitrației regionale "casa cu lei", atunci vom constata un tablou trist. În ultimul an și jumătate, șeful executivului regional din Cernăuți nu a avut nici o influență asupra organelor administrației locale sau asupra departamentelor teritoriale ale organelor executive centrale. Personal, nu aș vrea ca un reprezentant al BPP (Blocul lui Petro Poroșenko) ”Solidaritate” să fie propus în funcția de șef al Administrațieie regioanle de stat, când aceasta devine vacantă.

Mă gândesc că, nu sunt actuale și binevenite reproșurile și criticile oponenților la adresa reprezentantului forței noastre politice cu privire la utilizarea resurselor administrative, care, în principiu, nici nu există în regiunea Cernăuți. În ultimul an și jumătate, deficiențele sistemului executiv sunt atât de neclare și dezechilibrate încât un înalt funcționar în regiunea noastră nu va reuși să asigure funcționarea eficientă a sistemului ori instituirea unui control corespunzător al activității acesteia.

Regiunea Cernăuți se află la coada tuturor ratingurilor. Acest haos perfect a fost creat chiar de către oamenii care, până nu demult, stăteau în fotoliile din ”casa cu lei”, a conchis parlamentarul Ivan Rybak.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu 

Distribuie:
Vizualizări: 422

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate