Opinie
04 decembrie 2018

Deputat ucrainean, ai cărui fiică învață la Londra: „Sistemul de învățământ din Ucraina este ineficient și necalitativ”

Deputat ucrainean, ai cărui fiică învață la Londra: „Sistemul de învățământ din Ucraina este ineficient și necalitativ”

Fiica liderului fracțiunii parlamentare „Frontul Popular“, Maksim Burbak, reprezentantul regiunii Cernăuți, își face studiile la Londra, unde un an de studii costă aproape 20 mii de doalri americani.

”Deoareace sistemul de învățământ din Ucraina este unul ineficient și necalitativ”, a declarat deputatul poporului în Rada Supremă, Maksim Burbak în cadrul emisiunii televizate ”Răspuns direct” la TV Cernăuți.

"Copilul meu își face studiile la o universiatte din Londra și nu mă alarmez în această privință.  Fiica mea a împlinit 21 de ani și la această vârstă poate lua singură decizii la ce instituţi de învăţământ preferă să înveţe. Unii sunt de părere că trebuie să cumpere copilului un apartament, alții vor să dea copiilor o anumită zestre. Eu și soția mea am decis să investim în educația copilului.

Este foarte important să oferim o educație calitativă... ei se vor întoarce în Ucraina, și vor lucra pentru binele Ucrainei", a spus Maksim Burbak.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 489

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate