Opinie
Redactor: Marin Gherman
12 martie 2018

Federica Mogherini la Kiev: Ucraina trebuie să depună mai multe eforturi în lupta împotriva corupţiei

Federica Mogherini la Kiev: Ucraina trebuie să depună mai multe eforturi în lupta împotriva corupţiei

Şefa diplomaţiei europene Federica Mogherini a declarat că Ucraina trebuie să depună mai multe eforturi în lupta împotriva corupţiei şi pentru crearea unei instanţe anticorupţie, în linie cu recomandările Comisiei de la Veneţia, relatează Reuters, citată de Agerpres.

În timpul unei vizite la Kiev, Mogherini a dat de asemenea garanţii că nu există o „oboseală” din partea Uniunii Europene, după cum au demonstrat-o deciziile blocului comunitar de a prelungi sancţiunile împotriva Rusiei şi de a oferi asistenţă financiară Ucrainei.

Uniunea Europeană a anunţat luni că a prelungit cu încă şase luni, până la 15 septembrie 2018, sancţiunile impuse împotriva a 150 de responsabili ruşi şi rebeli ucraineni pentru implicare în conflictul din estul Ucrainei, conform unui comunicat emis de Consiliul European.

„O evaluare a situaţiei nu a justificat o modificare a regimului sancţiunilor”, a precizat Consiliul European.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 324

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate