Opinie
Redactor: Marin Gherman
27 iunie 2018

În Chișinău a fost aprins fitilul unei bombe cu ceas, susține Dorin Chirtoacă

În Chișinău a fost aprins fitilul unei bombe cu ceas, susține Dorin Chirtoacă

Fostul primar general Dorin Chirtoacă susține că în Chișinău a fost aprins fitilul unei bombe cu ceas. Într-o adresare liderului PDM, Vlad Plahotniuc, Dorin Chirtoacă susține că prin anularea alegerilor, acesta a lovit propriul popor sub centură și i-a declarat război – informează Radio Chișinău.

„A devenit clar pentru toată Europa și America, pentru toți oamenii din RM, că din Constituția RM nu a mai rămas nimic și că avem un regim, o dictatură patronată în tandem cu Dodon”, se mai spune în declarația fostului primar.

Amintim că Dorin Chirtoacă și-a dat demisia la mijlocul lunii februarie, acuzând presiuni și abuzuri din partea guvernării, acuzații respinse de reprezentanții puterii centrale. Pe pagina sa de Facebook, fostul primar al capitalei Dorin Chirtoacă a mai anunțat că 77 de procurori sunt antrenați în urmărirea sa penală.

BucPress

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 390

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți