Opinie
Redactor: Svetlana Pantea
03 mai 2018

La Cernăuți a avut loc o conferință pe tema direcțiilor de dezvoltare a turismului în Bucovina

La Cernăuți a avut loc o conferință pe tema direcțiilor de dezvoltare a turismului în Bucovina

Dezvoltarea turismului în zona Bucovinei este esenţială din punct de vedere  turistic dar şi socio-economic. Despre aceasta a spus preşedintele Consiliului Regional Cernăuţi, Ivan Muntean în timpul deschiderii oficiale a Conferinței practico-ştiinţifice  internaționale „Stadiul actual și perspectivele dezvoltării turismului” organizată de Institutul Economic și Comercial Cernăuţi din cadrul Universității Naționale de Comerț și Economie din Kiev şi Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava, România.

„Dezvoltarea industriei turismului în Bucovina este o componentă importantă şi în ceea ce priveşte dezvoltarea socio-economică, în general. Dumnezeu a înzestrat ţinutul nostru cu peisaje frumoase, păduri, apă şi obiective de agrement, care prezintă un mare potențial”, a menţionat Ivan Muntean.

În plus, el a subliniat că între Consiliul Regional Cernăuţi şi Consiliul judeţean Suceava au fost încheiate o serie de acorduri privind stabilirea unor trasee comune etnice, culturale și de agrement. Datorită acestui fapt,  monumentele istorice şi arhitecturale deosebite, evenimentele culturale precum şi alte obiective de mare valoare din cele două zone ale Bucovinei vor deveni cunoscute şi accesibile turiştilor din întreaga lume.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 706

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate